Διοίκηση και οπαδοί της Μίλαν κατά Ντοναρούμα!

Διοίκηση και οπαδοί της Μίλαν κατά Ντοναρούμα!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Ιταλία με την υπόθεση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και την άρνησή του να ανανεώσει στη Μίλαν! Ο 18χρονος τερματοφύλακας όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τους οπαδούς της Μίλαν να βγάζουν ανακοίνωση κατά του ποδοσφαιριστή και του μάνατζέρ του Ραϊόλα:

«Κατέστρεψε την εικόνα του Ντοναρούμα όχι μόνο στα μάτια των οπαδών της Μίλαν αλλά και σε όλων των φίλων του ποδοσφαίρου. Η ομάδα προσέφερε 25 εκατ. ευρώ σε 5 χρόνια και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και η πραγματικότητα είναι ότι με χαρακτήρες όπως ο Ραϊόλα καταστρέφονται καριέρες και ιστορίες από ανθρώπους που κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον.

Είναι περίεργο ότι λίγες μέρες μετά το αντίο του Τότι, με δάκρυα στα μάτια μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του, ένα παιδί 18 χρονών προτίμησε τα χρήματα από το να είναι Θεός στα μάτια των οπαδών. Για έναν αθλητή, η ευγνωμοσύνη των οπαδών δεν έχει τιμή και προσκαλούμε τον Ντοναρούμα να ρίξει μια ματιά σε αύτο που αρνήθηκε για το υπόλοιπο της καριέρας του. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο Ραϊόλα δεν έδωσε εξήγηση για το πόσο γρήγορα άλλαξαν όλα. Δεν μας κάνει εντύπωση όταν ένας παίκτης που θέλει να γίνει σύμβολο [Μάρεκ Χάμσικ] φεύγει από αυτό τον χαρακτήρα και γίνεται αρχηγός του κλαμπ [Νάπολι] που θέλει να είναι.

Στα social media τα πράγματα ξέφυγαν, δεν νομίζουμε ότι οι απειλές είναι κάτι σωστό, δεν εκφράζουν τις δικές μας θέσεις. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ευκαιρία να διορθωθούν τα θέματα που τον έσπρωξαν στη λάθος κατεύθυνση και κατέστρεψαν την εικόνα του. Παίκτες έρχονται και φεύγουν, η Μίλαν θα είναι πάντα εκεί».

Παράλληλα, δηλώσεις κατά του Ντοναρούμα έκανε και ο διευθυντής της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε:

«H Mίλαν έκανε αρκετά για να προστατέψει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Του το μεταφέραμε κάθε φορά που μιλαγαμε μαζί του. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής: Ο Ντοναρούμα για την ιδιοκτησία του κλαμπ δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν.

Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα. Ωστόσο άλλο η νομιμότητα και άλλο η ηθική. Θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς να βλάψει το κλαμπ. Αυτό προκάλεσε ζημιές 100εκ. ευρώ στη Μίλαν. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του είναι επίσης χάρη σ΄ αυτό το κλαμπ. Θα ήταν αρκετό ο Ντοναρούμα να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει, θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του, ενώ αυτά τα χρήματα θα επενδυόντουσαν στο ιταλικό ποδόσφαιρο».