Διπλή ανανέωση συμβολαίων στον Ολυμπιακό!

Την επιβράβευση δύο ποδοσφαιριστών του τμήματος κάτω των 20 ετών οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δουλεύουν καθημερινά και αγωνίζονται συνεχώς με πάθος, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή την ανανέωση των επαγγελματικών συμβολαίων των Άρντιτ Τόλι και Κώστα Μεγαρίτη!

Αμφότεροι αγωνίζονται στους Νέους του Ολυμπιακού και είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας του Πειραιά, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και την περασμένη. Μάλιστα ο Τόλι είναι και ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» Κ20.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Άρντιτ Τόλι και Κώστα Μεγαρίτη. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων απολαμβάνουν την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας και την πίστη στο ταλέντο τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ” κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των νέων συμβολαίων των δυο μελών της Ακαδημίας μας σημείωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής για την επέκταση των συμβολαίων στους δυο ποδοσφαιριστές μας. Ο Ολυμπιακός εκτός από την υπογραφή νέων συμβολαίων αξιολογεί συνεχώς τους επαγγελματίες του και τους επιβραβεύει. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά τα επόμενα χρόνια».

Ο Άρντιτ Τόλι, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2015, από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω και να παίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να παίξω στην πρώτη ομάδα και να προσφέρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα και έχω στην Ακαδημία αλλά της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου»

Ο Κώστας Μεγαρίτης, που και αυτός υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την έμπρακτη στήριξη της στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας και της ομάδας Νέων. Στόχος μου είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα και ελπίζω με σκληρή δουλειά να τα καταφέρω».

Να σημειωθεί πως ο Άρντιτ Τόλι γεννήθηκε στις 12/7/1997 και είναι στην ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2012. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της ακαδημία των «ερυθρόλευκων» και τα τρία τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων, με την οποία έχει κατακτήσει τα Πρωταθλήματα Super League Κ-20 το 2015 και το 2016. Έχει αγωνιστεί στο Youth League και είναι μέλος της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αλβανίας και αγωνίζεται ως κεντρικός και δεξιός αμυντικός.

Ο Κώστας Μεγαρίτης, γεννήθηκε στις 10/1/1997 και είναι στην ακαδημία από το 2014. Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Super League K-20 το 2015 και το 2016 και έχει αγωνιστεί και στο Youth League, ενώ να σημειωθεί πως είναι διεθνής.