«Διπλό» με ανατροπή του Πλατανιά, διαμαρτύρεται ο Λεβαδειακός

«Διπλό» με ανατροπή του Πλατανιά, διαμαρτύρεται ο Λεβαδειακός

Καλή νίκη για την ψυχολογία της ομάδας πήρε ο Πλατανιάς με ανατροπή απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-1! Οι Κρητικοί αν και έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη οι Βοιωτοί διαμαρτύρονται για τη διαιτησία για ένα πέναλτι που έδωσε στον Πλατανιά, για ένα που δεν έδωσε επίσης στον…Πλατανιά, αλλά και για ένα δικό τους!

Στο 27′ ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με την κεφαλιά του Κατσικαλάκη, ενώ στο 38′ την κεφαλιά του Λαζίδη έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Λέτη στο 67′ και στο 69′ ο Πλατανιάς κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή στον Στεφανίδη.

Το εκτέλεσε ο Σταυρουλάκης και έκανε το 1-1, ενώ στο 77′ υπήρξε παράβαση από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να τονίζουν την κακή διαιτησία λέγοντας ότι δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι σε φάση που υπήρξε παράβαση και ας ήταν και εις βάρος τους.

Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή των Κρητικών μέσα στην περιοχή και στο 74′ ο Σταυρουλάκης διαμόρφωσε το 1-2 μετά από ωραία ενέργεια του Καραταράκη! Ο Λεβαδειακός προσπάθησε για την ισοφάριση με τους Γερακιό και Τσώκο, χωρίς όμως επιτυχία και ο Πλατανιάς έφυγε με το «διπλό»!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Λέντας): Κωνσταντινόπουλος, Σαχίνης, Σκλαβούνος (25′ λ.τρ. Σουλιντζής), Γερακιός, Μολές, Γιαννακός (55′ Καρασάββας), Κατσικαλάκης (80′ Λυμπέρης), Καζμάς, Λέτης, Τσάπρας, Λαζίδης (75′ Τσώκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Νικοάρα, Ψαρουδάκης (50′ λ.τρ. Φασαράκης), Νταγκουνάκης, Μαράκης, Τζουγκράκης, Μάλαμας, Νικόλι, Στεφανίδης, Φραγγεδάκης (75′ Αλιφιεράκης), Σταυρουλάκης (80′ Μαρκαντωνάκης), Σκέντζος (55′ Καραταράκης).