Διπλό σεμινάριο Ολυμπιακού στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου εκεί όπου λειτουργεί από το καλοκαίρι η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Κεντρικοί ομιλητές στο Σεμινάριο που έχω ως στόχο την επιμόρφωση των γονέων των Σχολών μας σ’ όλη την Ελλάδα ήταν ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος της Ακαδημίας κα Διονυσία Αργυροπούλου.

Τους δυο επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας καλωσόρισε η Διευθύντρια Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων κα Μαρία Στρατάκου ενώ τον … επίλογο έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων κ. Γιώργος Λιναρδάτος ο οποίος στάθηκε στην σημασία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στα “κέρδη” που προκύπτουν από ενέργειες όπως είναι το Σεμινάριο.

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος από την πλευρά του τόνισε ότι συνεργασίες με κορυφαία Εκπαιδευτήρια όπως είναι αυτό των Αυγουλέα-Λιναρδάτου έχουν οφέλη και για τις δυο πλευρές.