Διπλό σεμινάριο στη σχολή του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού συνεχώς φροντίζουν για την καλύτερη ενημέρωση των σχολών που βρίσκονται στο δίκτυο και στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε διπλό επιμορφωτικό σεμινάριο στη σχολή των «ερυθρόλευκων» στη Λιβαδειά:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής από την Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Σχολή Ποδοσφαίρου της Λιβαδειάς.

Στους γονείς των παιδιών της Σχολής μας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας μίλησαν ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Ζαρώτης, η Αθλητική Ψυχολόγος της Ακαδημίας κα Διονυσία Αργυροπούλου ενώ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης που έχει εκπονήσει η Διεύθυνση Ακαδημία αναφέφθηκε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.

Μετά από τις τοποθετήσεις στα θέματα της Ψυχολογίας και της Διατροφής οι γονείς έκαναν πολλές ερωτήσεις στους δυο επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενώ ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Χρήστου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ενέργεια της».