Δοκιμάζει Τσίγγο και άλλους δύο!

Δοκιμάζει Τσίγγο και άλλους δύο!

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στους Κ20 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει και να προχωρούν σε δοκιμές παικτών για να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό του τμήματος κάτω των 20 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, συμμετέχει και ο Γιάννης Τσίγγος!

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ήταν στη Γερμανία και είχε αγωνιστεί σε Σάλκε και Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ στα μέσα της περασμένης σεζόν είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Φαίνεται όμως πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς και ο Παναθηναϊκός είναι ένας πιθανός προορισμός.

Δεν είναι όμως και ο μοναδικός ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τους Νέους των «πρασίνων»! Πηγές αναφέρουν ότι μαζί με τον Τσίγγο είναι και άλλοι δύο στις προπονήσεις και δοκιμάζονται από τους τεχνικούς Κώστα Φρατζέσκο, Κώστα Ταράση. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει αλλά οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής.