Δοκιμάζει Χαντζάρα, προχωράει του Καμπετσή!

Δοκιμάζει Χαντζάρα, προχωράει του Καμπετσή!

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Οι «πράσινοι» στην προπόνηση της Δευτέρας δοκίμασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δήμο Χαντζάρα.

Ο 21χρονος εξτρέμ είχε αγωνιστεί στην ακαδημία του Ολυμπιακού επί σειρά ετών και στη συνέχεια έπαιξε ως ελεύθερος στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, θα δοκιμάσει τον Δήμο Χαντζάρα και σε περίπτωση που αφήσει καλές εντυπώσεις θα αποκτηθεί από τους «πράσινους». Να σημειωθεί πως τον παίκτη γνωρίζει ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρισκόταν στην Ομόνοια την περίοδο που είχε αγωνιστεί στην Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, ένα θέμα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα είναι αυτό του Αργύρη Καμπετσή.

Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό τη μορφή δανεισμού από τους Γερμανούς και αυτό που περιμένουν οι «πράσινοι» είναι τη θετική εξέλιξη της περίπτωσης του 19χρονου επιθετικού, τον οποίο πιστεύουν αρκετά.