Δοκιμαστικά της ΑΕΚ με αρχή το Ρέθυμνο

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε το ξεκίνημα δοκιμαστικών νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 του μήνα από το Ρέθυμνο της Κρήτης, σε συνεργασία με την ομάδα Ατσιποπούλου-Πρινέ:

«Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου και στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας της Α.Ε. ΑΤΣΙΠΟΠΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΡΙΝΕ θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν, αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και τη βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλεί σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη ή στο email info@aekfcacademy.net.gr ή στο enosi-a-p@hotmail.gr.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6985578185 κ. Κορνάρος Λευτέρης.

Οι αξιολογήσεις των ποδοσφαιριστών στο Ατσιπόπουλο εντάσσονται στο πρόγραμμα της δραστηριότητας ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016 (διεξάγεται για 2η χρονιά) που θα λάβει χώρα το διάστημα 16-23 Δεκεμβρίου 2016.

Τα περιεχόμενα της 2ης ΧΡΙΣΤΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ πέρα από τα τουρνουά ποδοσφαίρου σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, θα έχουν πολύπλευρο χαρακτήρα:

βραδιές παιδικού κινηματογράφου

συναυλία έντεχνης – κρητικής μουσικής

bazaar βιβλίου και κατασκευών

συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας

ενημέρωση – δειγματοληψία Μυελού των Οστών από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ”Δότες Ζωής”

οικολογικές δραστηριότητες σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου

την καθιερωμένη γιορτή με τα δώρα για τα παιδιά.

Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνου ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν από τις διάφορες δραστηριότητες μας θα δοθούν για τις ανάγκες του Νέου Κτιριακού Συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Ατσιποπούλου».