Δοκιμαστικά της ΑΕΚ στα Χανιά

Δοκιμαστικά της ΑΕΚ στα Χανιά

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό Καταγραφής Ικανοτήτων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2004 ως το 2009. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, του υπεύθυνου Εκπαίδευσης των τμημάτων Κ 10 – Κ 14 και προπονητή τερματοφυλάκων της κεντρικής ακαδημίας της ΑΕΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλεί στο email Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας soudafootballacademy@yahoo.gr μέχρι Παρασκευή 14.12.2018. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των 27 παιδιών σε κάθε ηλικία (24 παίκτες, 3 τερματοφύλακες), δεν θα γίνονται δεκτές επιπλέον αιτήσεις.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των προπονήσεων της αντίστοιχης ηλικίας που ανήκουν. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παπαγεωργίου Αντώνης, τηλ: 6972216024
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Τσεκούρας Αλέξανδρος, τηλ: 6943488083