«Δουλειά και υπακοή στους προπονητές μας»

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός των Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» για τους δικούς του στόχους, αλλά και για το ρεκόρ που κρατάνε μέχρι στιγμής οι Κ20 των Πειραιωτών αφού σε δέκα αγώνες δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ!

«Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρέπει να διατηρήσουμε. Αυτό δείχνει τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας, πως δεν τρώει επιθέσεις. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί όλα αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τους προπονητές μας και να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ», τονίζει αρχικά ο διεθνής αμυντικός ο οποίος με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Super League K20 αλλά και ένα Super League K-17.

Όσον αφορά την πορεία και τους στόχους της ομάδας Νέων σημειώνει: «Οι προπονητές μας λένε πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να έχουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα και κάθε χρόνο στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε και εμείς. Με σωστή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών ευελπιστώ να στεφθούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές».

Ο Δημήτρης Νικολάου που είναι γεννημένος το 1998 παίρνει μέρος στις προπονήσεις και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και φυσικά το μεγάλο του όνειρο είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό:
«Στόχος μου είναι να παίξω στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, να καθιερωθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το Σύλλογο. Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπακοή σε αυτά που μου λένε οι προπονητές μας».