Δουλεύουν για την κορυφή!

Δουλεύουν για την κορυφή!

Ο Ολυμπιακός έκανε αφιέρωμα στα μέλη του τεχνικού τιμ της ακαδημίας που βρίσκονται μαζί με τα τμήματα Κ15 και Κ16 στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πιτσιρικάδων! Άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά δουλεύουν για να βελτιώνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο:

«Η επιτυχία μιας ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολλά τα “γρανάζια” που πρέπει να υπάρχουν και να δουλεύουν σωστά προκειμένου να φτάσει στον επιθυμητό στόχο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα χρήματα στην Ακαδημία προκειμένου να έχει το καλύτερο επιτελείο για κάθε ομάδα αλλά διαμορφώνει και τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς.

Για ακόμη μια χρονιά μετά από την Κ-20 και την Κ-17 στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους “ανέβηκαν” ομάδες Κ-15 και Κ-16. Περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές είναι αυτές τις ημέρες στο Πήλιο και δουλεύουν καθημερινά μαζί με τους προπονητές και το επιτελείο.

Στο Πήλιο για την προετοιμασία των δυο ομάδων είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης, οι προπονητές Δημήτρης Μαυρογενίδης, Γιώργος Παπακωστούλης, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Πάντος, οι προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Σωκράτης Κοψαχείλης, οι γυμναστές Νίκος Κολοκυθάς και Κώστας Σοφιανός, ο επικεφαλής σκάουτινγκ Γιώργος Αμανατίδης, ο γιατρός Αλέξανδρος Κοϊνης με τους φυσιοθεραπευτές Θωμά Θωμά και Νίκο Κώστα, ο Αθλητικός Ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης και ο φροντιστής Παύλος Πιτσιλίδης».