Δυνατός ο Ολυμπιακός στο Summer Camp, παρά τη βροχή! (Photos

Δυνατός ο Ολυμπιακός στο Summer Camp, παρά τη βροχή! (Photos

Παρά την δυνατή βροχόπτωση οι δραστηριότητες της 2ης ημέρας του Summer Camp του Ολυμπιακού διεξήχθησαν κανονικά την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp, και ξεπερνούν τα 200, είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τα μαθήματα ποδοσφαίρου, ενώ στην περίοδο όπου έβρεχε οι προπονητές έκαναν θεωρητικά μαθήματα για το ποδόσφαιρο, για την υγιεινή και για κανόνες συμπεριφοράς.

Την Τρίτη ξεκίνησαν και οι ξεναγήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι νεαροί ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ, μαζί με τους προπονητές τους, έφτασαν με λεωφορείο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του Ολυμπιακού αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Τα παιδιά έμαθαν πολλά για την ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας, έβγαλαν φωτογραφίες και είναι σίγουρο ότι θα θυμούνται για πάντα αυτή την επίσκεψη!

Παράλληλα στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ξεκίνησαν και οι εργομετρικές μετρήσεις και με την ολοκλήρωση του Summer Camp οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν το φάκελο τους με την πλήρη εργομετρική αξιολόγηση.

Το Summer Camp θα συνεχιστεί με δράση, μετρήσεις και σεμινάρια την Τετάρτη!

This slideshow requires JavaScript.