Δωρεά σχολής του Ολυμπιακού στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Δωρεά σχολής του Ολυμπιακού στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Τις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής αντιπροσωπεία της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βάρης.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Αγγελάκης μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του μετά από συνεννόηση με τον πατέρα Αρτέμιο επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο για να δώσουν μπάλες adidas στα παιδιά που “φιλοξενούνται” εκεί και να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο.

Το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης είναι ένας χώρος για παιδιά 5 έως 15 ετών τα οποία έχουν οικογενειακό περιβάλλον αλλά οι γονείς τους αδυνατούν να τα φροντίσουν.

Ο κ. Αγγελάκης μιλώντας για την επίσκεψη τόνισε: «Είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα στην εκκλησία και στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Με τις λιγοστές μας δυνάμεις βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και ειδικά τα παιδιά τα οποία είναι το μέλλον του κόσμου και πρέπει να χαμογελούν και να ονειρεύονται. Οι Σχολές του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά έχουν και έντονη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας δείχνει τον δρόμο και μας στηρίζει σε κάθε μας ενέργεια»