Δύο στα δύο ο Ολυμπιακός με Παναθηναϊκό!

Δύο στα δύο ο Ολυμπιακός με Παναθηναϊκό!

Οι μικροί της ακαδημίας του Ολυμπιακού έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό για το τουρνουά «Attica Cup» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ11 και Κ13 των «ερυθρόλευκων» να κερδίζουν τους «πράσινους» στις αναμετρήσεις τους.

Η ομάδα Κ11 του Σωκράτη Κοψαχείλη που είχε και 3 δοκάρια στο παιχνίδι νίκησε με 3-0, ενώ χρησιμοποίησε και δυο ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη, τους Καράι, Κοντονικολάου, οι οποίοι απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την απόδοση τους. Ο Καράι έπαιξε βασικός τερματοφύλακας, ενώ ο Κοντονικολάου σκόραρε! Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Κοντονικολάου, Κουτρέτσης, Μυστακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Καράι, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Κουτρέτσης, Μπάδρας, Μπάμπουλης,Μυστακίδης, ενώ έπαιξαν και οι Κοντονικολάου, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Κωστούρος, Χατζόγλου, Αντωνάκος, Λουλουργάς.

Από την άλλη το τμήμα Κ13 του Γιώργου Παπακωστούλη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε την δυνατότητα να πετύχει περισσότερα γκολ. Το 1-0 σημείωσε με σουτ ο Μπόλης μετά από ασίστ του Φλώκου, ενώ το 2-0 ήρθε με κεφαλιά του Γιαλεδάκη έπειτα από χτύπημα φάουλ του Ποιμενίδη. Ο Ολυμπιακός σκόραρε άλλες δυο φορές με τον Ποιμενίδη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κιοσσές, Γιαλεδάκης, Κατσαούνος, Αλέξης, Κορφιάτης, Σταυρόπουλος,Μάνδρος, Γιαννόπουλος, Μπόλης, Φλώκος, Ποιμενίδης/ Γκίνι, Αδαμόπουλος, Λίτσο, Σκαρτσιάρης, Γαλάνης, Αρβανιτάκης,Ράμμος, Αναστόπουλος.