Είδαν και… μπάσκετ οι Κ15 του Πλατανιά!

Είδαν και… μπάσκετ οι Κ15 του Πλατανιά!

Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Πλατανιά κοιτούν μέσα από τα ταξίδια του τμήματος κάτω των 15 ετών να μη μένουν μόνο στο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, αλλά και γενικότερα να έχουν και άλλες έννοιες και ενδιαφέροντα!

Πριν από μερικές αγωνιστικές το τμήμα των Κ15 του Πλατανιά είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague K15 με την ΑΕΚ και ο προπονητής των μικρών, Γιώργος Ριτζάκης, μαζί με τους συνεργάτες του είχαν προγραμματίσει και επίσκεψη της ομάδας στο ίδρυμα Ευγενίδου στο Πλανητάριο. Την περασμένη Κυριακή οι πιτσιρικάδες βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα, για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί.

Αγώνας ο οποίος έληξε 2-2, πραγματοποιώντας οι Κρητικοί καλή εμφάνιση. Μετά το ματς όλη η αποστολή των πιτσιρικάδων πήγε στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και παρακολούθησαν τον αγώνα από κοντά!

Δείχνοντας έτσι στα παιδιά ότι το ενδιαφέρον τους θα πρέπει να είναι και πέρα από το ποδόσφαιρο και να παρακολουθούν και άλλα αθλήματα όπως και να έχουν και άλλες δραστηριότητες για τη δική τους ψυχαγωγία.