«Είμαστε μία νέα ομάδα»

«Είμαστε μία νέα ομάδα»

Τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει σημαντικά βήματα στα τμήματα ακαδημίας του. Μάλιστα την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague Κ17, εκεί όπου έχασε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι.

Ο πρωτεργάτης των Αρκάδων, Κώστας Μπεντεβής, μίλησε στο newsacademies.gr για το φετινό τμήμα των Εφήβων του Αστέρα, μετά και από το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, για το Νότιο όμιλο της Superleague:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παιδιών και γενικότερα όλης της ομάδας. Είμαστε μία νέα ομάδα σε σχέση με την περσινή που φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Αυτό που προσπαθούμε είναι να διδάξουμε τα παιδιά και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα βοηθάει και τα παιδιά ατομικά. Ό,τι ακριβώς δηλαδή κάναμε την προηγούμενη χρονιά».

Όσον αφορά το ισόπαλο ματς με τον πρωτοπόρο του ομίλου, Ολυμπιακό, σχολίασε ο κόουτς: «Σταθήκαμε αντάξια απέναντι στον Ολυμπιακό. Κυνηγήσαμε τη νίκη και είμαι ικανοποιημένος για αυτό γιατί τα παιδιά έδειξαν θέληση και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι ήταν λίγο πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός από εμάς, αλλά τον κοιτάξαμε στα μάτια και ήμασταν ανταγωνιστικοί, όπως ακριβώς θέλουμε να είμαστε σε όλη τη διάρκεια και του φετινού πρωταθλήματος».