«Είμαστε μία οικογένεια»

«Είμαστε μία οικογένεια»

Οι δύο σκόρερ της εθνικής Ελπίδων στον αγώνα με τη Λευκορωσία, Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο πρώτος σχολίασε: «Κάναμε μια σπουδαία πορεία στην προκριματική φάση και δείξαμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, έστω κι αν παίξαμε για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Δεν έχω καμία προτίμηση για αντίπαλο στα play offs, με όποια ομάδα κι αν αγωνιστούμε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόκριση στην τελική φάση».

Από την πλευρά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου τόσο για τη νίκη και τη συνολική μας πορεία που μας φέρνει ένα βήμα πριν την τελική φάση, όσο και για το πρώτο μου γκολ με την Εθνική Ομάδα. Από καθαρή ατυχία δεν είμαστε πρώτοι, αλλά θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση και στα play offs.

Είμαστε οικογένεια, είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλά παιδιά προερχόμαστε από τα φυτώρια των ομάδων μας και παίρνουμε χρόνο συμμετοχής κι αυτό είναι ένα μήνυμα προς τα σωματεία ότι μπορούν να εμπιστεύονται τους Έλληνες ποδοσφαιριστές».