«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο, συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε σε δηλώσεις του στο newsacademies.gr ο προπονητής των Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά «πλήρωσε» τα ατομικά της λάθη από τη στιγμή που δέχτηκε ένα αυτογκόλ και ένα γκολ από λάθος του τερματοφύλακα:

«Σε αυτά τα παιχνίδια όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό εκτός έδρας πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Δυστυχώς ενώ ευτυχήσαμε να προηγηθούμε ένα ωραίο γκολ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε εμείς. Δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση του Ολυμπιακού. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα και τα παιδιά θεωρώ ότι έκαναν καλή προσπάθεια και δεν έχω κανένα παράπονο.

Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ από ατομικό λάθος και έγινε το 3-1 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στα μέτρα του δυνατού να μπούμε ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση, αλλά και με τον τρόπο που το δεχτήκαμε γιατί ήταν ένα αυτογκόλ και ουσιαστικά η ισοφάριση και το 3-1 έγιναν από ατομικά λάθη και εκεί κλείδωσε το παιχνίδι. Είναι από αυτά τα γκολ που λέμε δεν πρέπει να δέχεσαι, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά μόνο να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε».