Εθνική Ελπίδων: Η κλήρωση των μπαράζ

Εθνική Ελπίδων: Η κλήρωση των μπαράζ

Η Αυστρία, η Πολωνία και η Πορτογαλία είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της Εθνικής Ελπίδων στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019, η κλήρωση των οποίων θα διενεργηθεί στη Νιόν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 (Ελλάδας).

Οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου (εντός και εκτός έδρας). Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα αποτελέσματα, καθώς και επιπλέον αγωνιστικά στοιχεία, των υποψήφιων αντιπάλων της Εθνικής Ομάδας.

Πολωνία

Αυστρία

Πορτογαλία

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων

Ποιες ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στην τελική φάση;
Η Ιταλία (διοργανώτρια), η Κροατία, η Ισπανία, η Δανία, η Αγγλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σερβία, η Ρουμανία και η Γαλλία.

Πότε θα γίνει η κλήρωση της τελικής φάσης;
Στις 23 Νοεμβρίου στην Μπολόνια, όπου οι 12 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση θα κληρωθούν σε τρεις ομίλους.

Πότε και πού θα γίνουν τα τελικά;
Από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου 2019 στην Ιταλία και στο Σαν Μαρίνο. Συγκεκριμένα, η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 24 Ιουνίου, τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 27/6 και ο τελικός στις 30.

Σε ποια γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες;
Renato Dall’Ara (Bologna), Città del Tricolore (Reggio Emilia), Dino Manuzzi (Cesena), Nereo Rocco (Trieste), Friuli (Udine), San Marino Stadium (Serravalle).

Ποιο είναι το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης;
Οι επικεφαλής των τριών ομίλων θα προκριθούν στα ημιτελικά, μαζί με την ομάδα που, βάσει κριτηρίων, θα αναδειχτεί καλύτερη μεταξύ όσων τερματίσουν στις δεύτερες θέσεις.

Υπάρχει σύνδεση της τελικής φάσης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;
Ναι, η τελική φάση του EURO 2019 επέχει θέση προκριματικών αγώνων της ευρωπαϊκής ζώνης, από την οποία περνούν 4 ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.