Εθνική Παίδων για… back to back!

Εθνική Παίδων για… back to back!

Το δύο στα δύο κατάφερε και έκανε η εθνική Παίδων στις υποχρεώσεις της στο aegean cup! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε και τη Μολδαβία με 1-0, χάρη σε γκολ του Γρόσδη στο 55′.

Έτσι η Εθνική μας έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και οδεύει ολοταχώς για τον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο είχε φτάσει και πέρσι και είχε κατακτήσει το τρόπαιο!

Την Πέμπτη είναι το τρίτο ματς για την Ελλάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία και θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό, όπου προκρίνονται οι δύο πρώτοι των ομίλων.

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Γεωργόπουλος): Τζολάκης, Παυλίδης, Κωνσταντόπουλος, Ρίζος, Νικόλης, Μανίσογλου, Καραμπέρης, Πιετρής, Μπελεβώνης, Κατσικάς, Νιάρχος.

Θυμίζουμε στο πρώτο ματς οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Γεωργόπουλου είχαν νικήσει με 2-0 τη Μολδαβία. Τα γκολ είχαν σημειώσει οι Ντότης στο 31′ και Παναγιώτου στο 69′.

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Γεωργόπουλος): Καραργύρης, Αβεντισιάν (54′ Νικόλης), Δούρος (54′ Μανίσογλου), Γροσδής (54′ Μπελεβώνης), Παυλίδης, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σιατούνης (71′ Πιέτρης), Ντότης (71′ Νιάρχος), Κοτόπουλος (54′ Κατσικάς), Σουρλής (54′ Ρίζος).