Εμπειρίες ζωής για τους μικρούς στο Europa League!

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιαννγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη για το Europa League, επιλέχθηκαν παιδιά από το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου για να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα, το «παρών» στο χορτάρι του Καραϊσκάκη έδωσαν παιδιά από πέντε σχολές του Ολυμπιακού και συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού και Γιανγκ Μπόις στο παιχνίδι της 5ης ημέρας του Europa League που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των σχολών Ρέντη, Βοτσαλάκια, Γλυκά Νερά, Ταύρου και Αιγάλεω έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα, αφού μπήκαν στα… ενδότερα του «Γ. Καραϊσκάκης» και συνόδεψαν τους αγαπημένους τους παίκτες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν και αυτόγραφα και να μιλήσουν με τα είδωλα τους. Σίγουρα το όνειρο τους είναι μια ημέρα να αγωνιστούν με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι τότε η εμπειρία τους να λάβουν έστω και έτσι μέρος σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα θα τους μείνει χαραγμένη για πάντα!