Εμφατική Ξάνθη ενόψει Final 4!

Εμφατική Ξάνθη ενόψει Final 4!

Λίγες ημέρες πριν την τελική φάση της Superleague K17, η Ξάνθη δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση νικώντας με ευκολία την ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με σκορ 5-0!

Μάλιστα για τους Ακρίτες σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές με τον Κακουλίδη να πετυχαίνει στο 33′ με κεφαλιά το 1-0, για να κάνει στο 46′ ο Φάκης με πλασέ δυο τα τέρματα για την ομάδα του. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κοτόπουλος πλάσαρε τον Κουσκουρίδα για το 3-0, ενώ στο 76′ ο Τσιτσεκίδης πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με πλασέ στο 87′ ο Μανίσογλου.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Ισμέτ (53′ Κοτόπουλος), Πασσαλής (63′ Κωσταρέλης), Γκασιμπαγιατζίδης (53′ Μανίσογλου), Γράβας, Φάκης, Τσιλιγγίρης (69′ Τσιεγγελίδης), Κακουλίδης (60′ Τσιτσεκίδης).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κουσκουρίδας, Μαλούσι (46′ Μπουζούκης), Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Τέλλιος (55′ Κοντογιώργος), Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδης, Καμπέρης (55′ Δημόπουλος), Φουρκιώτης Μ. (65′ Έξαρχος), Πινακάς, Πετάνι (55′ Κόφφας).