Ένα camp με  υψηλούς στόχους για πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες

Ένα camp με υψηλούς στόχους για πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες

Τίποτα δεν είναι αδύνατον για ένα τερματοφύλακα αν μπει σε ρότα προπονήσεων και «στρατολογηθεί» σε συνθήκες τακτικής και διαρκούς βελτίωσης.
Τα μυστικά ενός καλού τερματοφύλακα, μεταλαμπαδεύονται από τη σχολή του Δημήτρη Κρυωνά και των συνεργατών του στην the GoalkeeperAboutAcademy και δίνουν την ευκαιρία στους δεκάδες τερματοφύλακες όλων των ηλικιών, που θα συμμετέχουν στο δεύτερο camp που διοργανωνεται στη Θεσσαλονίκη, να τα μάθουν.

Η διοργάνωση του 4ημερου camp θα γίνει από τις 2 ως τις 5 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Ακαδημίας Leontes fc στην Ευκαρπία.

Κατά τη διάρκεια του καμπ τρεις βιντεοαναλυτές θα βιντεοσκοπούν μεταξύ άλλων και την εξέλιξη των προπονητικών μονάδων ώστε να μπορέσουν μετέπειτα οι νεαροί τερματοφύλακες να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν οι ίδιοι τις ενέργειες τους.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με ψυχολόγο που θα βρίσκεται στο camp και να πάρουν συμβουλές από διατροφολόγο.

Στην φετινή διοργάνωση, θα υπάρχει ξεχωριστό γκρουπ γυναικών τερματοφυλάκων, που παίζουν σε ολες της κατηγοριες του ερασιτεχνικού γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Οι προπονήσεις των συμμετεχόντων θα γίνουν από επαγγελματιες προπονητες τερματοφυλάκων πρωί και απόγευμα, ενώ στο camp θα δώσουν το παρόν Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες τερματοφύλακες.

Οι προπονητές που θα αναλάβουν την προπόνηση των συμμετεχόντων είναι: Δημήτρης Κρυωνάς, Νικος Μπογδάνος, Σπύρος Αρβανιτάκης, Ιπποκράτης Ρουμελιώτης, Χριστόδουλος Χατζημαυρουδής, Δημήτρης Μίκικης, Νικος Τσοτουλίδης.