Ενδιαφέρον από Ιταλία για τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή!

Ενδιαφέρον από Ιταλία για τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή!

Με τον Ηρακλή να… ψάχνεται όσον αφορά το μέλλον των ακαδημιών του αλλά και αυτό της πρώτης ομάδας, στα τμήματα υποδομών του υπάρχουν αρκετά ταλέντα τα οποία έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού! Πληροφορίες του newsacademies.gr αναφέρουν πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδας από την Ιταλία!

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την χρονιά στον Λεβαδειακό, αλλά προσωπικοί του λόγοι τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει στον Ηρακλή τη σεζόν.

Οι Ιταλοί παρακολούθησαν τον ποδοσφαιριστή σε ματς με τους «κυανόλευκους», ενώ μάζεψαν και τις απαραίτητες πληροφορίες που ήθελαν για την αξία του. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας πρόκειται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε το πιθανότερο είναι ο παίκτης να αγωνιστεί στον Ηρακλή μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 και όταν θα κλείσει τα 18 του να πάει στην Ιταλία και να ενσωματωθεί με την ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του!