Ενημερωτικό πρόγραμμα για Σχολές Παναθηναϊκού

Ενημερωτικό πρόγραμμα για Σχολές Παναθηναϊκού

Ξεχωριστή μέρα θα είναι το Σάββατο για μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των Σχολών της ομάδας. Μάλιστα, οι “πράσινοι” διοργανώνουν το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου το “OPEN DAY PASS”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά τις Σχολές του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωριμία με πιστοποιημένους προπονητές,αλλά και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: “Έλα και εσύ να γνωρίσεις από κοντά τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 17/09, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16.00, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα το ανοιχτό πρόγραμμα επισκέψεων για το κοινό με τίτλο “OPEN DAY PASS”.

Στόχος είναι η σφαιρική ενημέρωση γονέων και παιδιών για το προπονητικό πρόγραμμα αλλά για τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί σε πολλαπλά επίπεδα, και τέλος, η διαπροσωπική γνωριμία με τους υπευθύνους των προγραμμάτων.

Έτσι, μικροί και μεγάλοι με τα παιδιά τους ηλικίας 5 έως 15 ετών, έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν μια από τις 48 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που βρίσκεται κοντά στην περιοχή τους και να παρακολουθήσουν ένα πλήρες, ενημερωτικό, πρόγραμμα για την σεζόν 2016/17 που περιλαμβάνει:

-Παρουσίαση βασικών αρχών της φιλοσοφίας των Σχολών του Παναθηναϊκού.

-Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στους χώρους προπόνησης.

-Παρουσίαση βασικών σημείων προπονητικού προγράμματος 2016/17.

-Γνωριμία με πιστοποιημένους προπονητές.

-Ενημέρωση για τις επιπρόσθετες παροχές προγράμματος (Ασφαλιστική & Οδοντιατρική κάλυψη, Σετ προπόνησης, Αθλητικό KIT εμφάνισης).

-Ενημέρωση για τις ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις του δικτύου (Τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων -camps, παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, Ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, Διατροφικές συμβουλές – Ψυχολογική υποστήριξη, Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγησης αθλητικών επιδόσεων).

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού λειτουργούν υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Οι εγγραφές για τη σεζόν 2016/17 διαρκούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου και αφορούν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών.

Πληροφορίες για το “OPEN DAY PASS”:

Ώρες υποδοχής για το κοινό: από τις 12.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα
Μπορείτε να δείτε τον Χάρτη με το Δίκτυο των Σχολών και τα στοιχεία επικοινωνίας στο http://www.pao.gr/akadimies/soccer-schools
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 6470970 (εσωτερικό 3) Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κος Σταμάτης Αργύρης”.