Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Τέλος οι Πίσπας, Μίγγος, δανεικοί άλλοι τρεις

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Τέλος οι Πίσπας, Μίγγος, δανεικοί άλλοι τρεις

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς ανακοίνωσε μαζεμένες αλλαγές στην ομάδα όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προερχόντουσαν από την ακαδημία των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, έλυσαν το συμβόλαιό τους με τον σύλλογο οι Πίσπας, Μίγγος με τον πρώτο να συνεχίζει την καριέρα του στο Βόλο ΝΠΣ, ενώ ο δεύτερος πήγε στην Κύπρο και συγκεκριμένα την ομάδα Ολυμπιακό Λευκωσίας:

«Αλλαγή σελίδας για δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Θοδωρής Μίγγος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Σωτήρης Πίσπας θα αγωνίζεται πλέον στο Βόλο ΝΠΣ. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης».

Από εκεί και πέρα, δανεικοί δόθηκαν οι Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας, Οικονομόπουλος:

«Τρεις ποδοσφαιριστές μας παραχωρήθηκαν δανεικοί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Οικονομόπουλος δόθηκαν στη Σπάρτη ενώ ο Θανάσης Δημήτρουλας στον Αιγινιακό».

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημοσθένη Χαντζάρα ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και παράλληλα τον δανεισμό του στη Σπάρτη:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δήμου Χαντζάρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη.

Ο Χαντζάρας γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1997 και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το 2016 τον απέκτησε η κυπριακή Ομόνοια ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αγωνίζεται ως εξτρέμ».