Επέστρεψαν οι θριαμβευτές του Πανιωνίου

Επέστρεψαν οι θριαμβευτές του Πανιωνίου

Την 5η θέση κατέκτησαν οι Κ12 του Πανιωνίου στην Ισπανία και το τουρνουά «Footvia 2017» που έλαβαν μέρος και πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Οι πιτσιρικάδες επέστρεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα και στο «Ελ. Βενιζέλος» τους περίμεναν οι γονείς τους τους οποίους και αποθέωσαν!

Με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, μίλησε ο προπονητής των μικρών, Δημήτρης Δημακόπουλος, τονίζοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους παίκτες μου και αυτούς που ήταν στην αποστολή αλλά και αυτούς που έμειναν στην Ελλάδα ξέροντας ότι η σκέψη τους ήταν στην Βαρκελώνη. Η εικόνα της ομάδας σε θέματα πειθαρχίας-συμπεριφοράς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτή που έχουμε δουλέψει και χτίσει μέρα-μέρα όλη την χρονιά και τα απλά πράγματα τα κάναμε αυτονόητα τα βάλαμε σε πλαίσια και κανόνες.

Στο αγωνιστικό θέμα τώρα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλα club πολύ οργανωμένα όπου ειδικά το Ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου θα ήταν πολύ δύσκολο. Ο όμιλος μας ήταν ο πιο δύσκολός αφού οι 3 από τις 4 ομάδες στα ημιτελικά ήταν από τον όμιλο μας και στον τελικό πήγαν οι δύο ομάδες από τον όμιλο μας, όπου το πήρε πάλι η περσινή πρωταθλήτρια.

Δυσκολευτήκαμε πολύ να ακολουθήσουμε τον τρελό ρυθμό του passing game των αντιπάλων αλλά η δουλεία που έχουμε κάνει στο θέμα της αγωνιστικής πειθαρχίας ήταν και το στοιχείο όπου μας έκανε να σταθούμε αντάξιοι των συνθηκών.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της ακαδημίας κ. Αποσπόρη για την ευκαιρία που μου έχει δώσει όσο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος να ξαναμπώ στην οικογένεια του Πανιωνίου όπου μέσα από την ομάδα U12 αναμοχλεύοντας στιγμές και συναισθήματα από το 2012 όταν με την ομάδα Κ17 του Πανιωνίου είχαμε τερματίσει πρώτοι στο πρωτάθλημα της Super League στην Βαθμολογία του Ν. Όμιλου μας (ΟΣΦΠ – ΠΑΟ – ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ κτλ) πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο Final 4».