Επέστρεψαν οι… Ιταλοί του Ατρόμητου!

Δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ατρόμητου είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε ξένους συλλόγους και συγκεκριμένα της Ιταλίας! Ο λόγος για τους Ρονάλντο και Μανδά σε Αταλάντα και Φιορεντίνα αντίστοιχα. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου είχαν εντυπωσιάσει ξένους σκάουτερς με τις εμφανίσεις τους στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague και κλήθηκαν από τους συλλόγους της Ιταλίας για να δοκιμαστούν.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν στάθηκε εμπόδιο και άφησε τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Οι δύο παίκτες του συλλόγου από το Περιστέρι επέστρεψαν την Παρασκευή στην Ελλάδα, καθώς ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμής τους σε Φιορεντίνα, Αταλάντα και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την πορεία τους στις προπονήσεις των Ιταλών.

Η επίσημη ενημέρωση του Ατρόμητου την ημέρα της αναχώρησης των δύο παιδιών, ανέφερε τα εξής: «Δύο ακόμη ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος θα ζήσουν από πολύ νωρίς την εμπειρία των δοκιμαστικών προπονήσεων σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν ανταποκρίθηκε θετικά στην επίσημη πρόκληση από την Φιορεντίνα και την Αταλάντα για την παραχώρηση των Χρήστου Μανδά και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο Μανδάς (τερματοφύλακας της Κ17) έχει γεννηθεί το 2001 και αναχώρησε σήμερα με προορισμό τη Φλωρεντία. Ο Ρονάλντο (επιθετικός της Κ15) έχει γεννηθεί το 2002 και αναχώρησε επίσης σήμερα με προορισμό το Μπέργκαμο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν Τρίτη-Τετάρτη – Πέμπτη και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Παρασκευή».