Επέστρεψε ο Απόλλων Καλαμαριάς από την προετοιμασία του

Επέστρεψε ο Απόλλων Καλαμαριάς από την προετοιμασία του

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν την Κυριακή (01/09) τα τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων που ακολούθησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα 3-5 Πηγάδια. Εκεί, οι αθλητές της ομάδας μας (από την Κ13 έως και την Κ17) βρέθηκαν από την Δευτέρα (26/08), ακολουθώντας διπλό πρόγραμμα προπονήσεων (πρωί και απόγευμα).

Kαθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, οι προπονήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και σε ένα ιδανικό περιβάλλον, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δουλεύουν εντατικά σε διάφορους τομείς.

Υπό τις οδηγίες των προπονητών των Ακαδημιών του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων και υπό την επίβλεψη του υπευθύνου scouting, Βασίλη Τραϊανόπουλου -μεταξύ άλλων- δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση, στο τεχνικό και στο τακτικό κομμάτι αλλά και στη δύναμη.

Από τη Δευτέρα (2/9) το πρόγραμμα των προπονήσεων θα συνεχιστεί. Να σημειωθεί ότι οι αθλητές των Ακαδημιών που παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησαν καθημερινά προπονήσεις στα γήπεδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπό τις οδηγίες του Στέλιου Τζιόλα.