Επίδειξη δύναμης από τους Κ15 του ΠΑΟΚ!

Επίδειξη δύναμης από τους Κ15 του ΠΑΟΚ!

Με χαρακτηριστική ευκολία, κι επιθετικό ποδόσφαιρο που απέδωσε τα μέγιστα, η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε 9-0 τον Παναιτωλικό και συνεχίζει με 31 βαθμούς να ηγείται του πρωταθλήματος, περίπου δύο μήνες πριν το Final Four.

O Δικέφαλος άρχισε να σκοράρει με τον Κούτσια στο 16’, από ασίστ του Σπυριδόπουλου, συνέχισε στο 31΄ο Σμυρλής, από πάσα του Κούτσια και το ημίχρονο έκλεισε με 3-0 στο 38΄, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Κεδίκογλου.Με το ίδιο τέμπο, ο Κούτσιας έκανε το 4-0 στο 50’, έπειτα από ασίστ του Κουλούρη, το 5-0 πέτυχε ο Ρούμιαντσεβ στο 53΄, από πάσα του Κούτσια και το 6-0 ο Κεδίκογλου στο 63’, έπειτα από ασίστ του Μπάμπουρα.

Η συνέχεια επιφύλασσε άλλα τρία γκολ. Στο 65’ σκόραρε ο Συμεωνίδης, παίρνοντας την πάσα από τον Πιτιλάκο, στο 71’ και πάλι ο Κούτσιας βρήκε δίχτυα από ασίστ του Ρούμιαντσεβ και τέλος στο 74΄, αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Κούτσια να πασάρει και τον Ρούμιαντσεβ να εκτελεί.

ΠΑΟΚ (Απόστολος Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Κουτσίδης, Ζίλος (59′ Τόσκος), Κουλούρης (59′ Καμαρός), Τσέλα, Τσίκος (46′ Ρούμιαντσεβ), Πιτιλάκος, Σπυριδόπουλος (55′ Συμεωνίδης), Κεδίκογλου, Σμυρλής (52′ Μπάμπουρας), Κούτσιας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χρήστος Ζαπαντής): Πουλιάνας, Γκρέστας (41′ Πάτρας), Κουνάβας, Καλογερόπουλος, Ζαβέρδας, Τσαμπάς (41′ Κόκα), Ρουπάκης (55′ Μπαγιάτης), Νικολάου, Παπαδόπουλος, Ζέκα (65′ Κοντούρης), Ταράσης.