Επίσκεψη ανθρωπιάς των Κ20 του Ατρόμητου

Το τμήμα κάτω των 20 ετών του Ατρόμητου, επισκέφτηκε το ίδρυμα «Φλόγα» και μοίρασε δώρα και χαρές στα παιδιά που βρίσκονται στο ίδρυμα. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, ανέφερε τα εξής:

«Το πιο δυνατό «μάθημα ζωής» πήρε σήμερα αντιπροσωπεία του Ατρόμητου Κ20 που επισκέφθηκε το ίδρυμα «Φλόγα» για να μεταφέρει τις ευχές όλης της «οικογένειας» του συλλόγου μας για Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε γονείς και παιδιά που δίνουν την «μεγάλη μάχη» και όλοι θέλουμε να βγουν νικητές!.

Την αντιπροσωπεία που πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης αποτελούσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιαταγανάκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Ιμέρι ο συνεργάτης προπονητή Πέτρος Κοντοβράκης και ο γενικός αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης.

Η ομάδα μας στηρίζει τη «Φλόγα», στηρίζει την προσπάθεια της η οποία κάτω από δύσκολες συνθήκες συντελεί σημαντικό κοινωνικό έργο, προσφέροντας υπηρεσίες για την ίαση των παιδιών από τη νεοπλασματική ασθένεια

Η πρόεδρος της «Φλόγας» κ. Μαρία Τρυφωνίδη, μας ευχαρίστησε θερμά λέγοντας τα εξής:« Ο Ατρόμητος είναι πάντα δίπλα μας και σήμερα είδα να μας επισκέπτονται παίκτες από την ομάδα Νέων που ήρθαν εδώ για να δουν από κοντά τον αγώνα που κάνουμε αλλά και για να καταλάβουν ότι η ζωή δεν είναι τόσο ρόδινη και ευχάριστη για όλα τα παιδιά».