Επίσκεψη Ιμπαγάσα στη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη (vid)

Επίσκεψη Ιμπαγάσα στη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη (vid)

Την Κεντρική Σχολή Ρέντη επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και γενικός αρχηγός της Κ-20 της ακαδημίας, που έτυχε θερμής υποδοχής από γονείς και παιδιά, παρακολούθησε τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της σχολής και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τους ζήτησε να ακούν τους προπονητές τους, να δουλεύουν κάθε ημέρα για να βελτιώνονται, αλλά και να έχουν πάντα στόχους. Τα παιδιά του έκαναν ερωτήσεις για τα παιδικά του χρόνια και την καριέρα του και μέσα από τα λόγια του πήραν σπουδαία μαθήματα ζωής!

Ο Ιμπαγάσα δεν αρνήθηκε να παίξει και ποδόσφαιρο μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της σχολές, ενώ «χτύπησε» πέναλτι και στους τυχερούς τερματοφύλακες, οι οποίοι εκπαιδεύονται από τον προπονητή της ακαδημίας και παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κοψαχείλη.

Τον Ιμπαγάσα συνόδευε ο Διευθυντής δικτύου σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο οποίος και τον ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο λειτουργίας και το προσωπικό της Κεντρικής σχολής στην οποία αθλούνται περισσότερα από 340 παιδιά.