Επίσκεψη της Κύπρου και κοπή πίτας στην Πετρούπολη

Στην Αθήνα βρίσκεται κλιμάκιο των 5 σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από την Κύπρο! Με τους πιτσιρικάδες να συνοδεύονται από τους προπονητές και πρόκειται να δώσουν φιλικά ματς τις επόμενες ημέρες με άλλες σχολές των «ερυθρόλευκων», ενώ θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη για τη Superleague.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ξενάγησης των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του συλλόγου επί σειρά ετών, Τάσο Πάντο, ο οποίος πλέον είναι μέλος του τεχνικού τιμ της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη, έκοψε η σχολή του Ολυμπιακού από την Πετρούπολη. Ο τεχνικός σύμβουλος και σκάουτ της ακαδημίας ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση και μετά από την κοπή της πίτας μίλησε στα παιδιά για το πλάνο των σχολών του Ολυμπιακού και φυσικά για την σύνδεση τους με την ακαδημία!

Η σχολή Πετρούπολης με επικεφαλής τον κ. Λαζάρου, στελεχωμένη από έμπειρους προπονητές, συνεχίζει δυνατά και φέτος παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά της περιοχής που έχουν επιλέξει τον Ολυμπιακό για να μάθουν ποδόσφαιρο.