Επίσκεψη της σχολής του Ρεθύμνου

Εκδρομή στον Πειραιά προγραμμάτισε και έκανε η σχολή του Ολυμπιακού από το Ρέθυμνου, παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη με την Κέρκυρα. Η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών, ανέφερε τα εξής:

«Απόβαση… στον Πειραιά πραγματοποίησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (26-27/11) η Σχολή μας από το Ρέθυμνο της Κρήτης.

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μαζί με τον επικεφαλής της Σχολής κ. Καλογεράκη επισκέφτηκαν το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και η Ακαδημία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που μένουν μόνιμα στο Ρέντη και να μάθουν για τις “θυσίες” που κάνουν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Επιπλέον οι ομάδες της Σχολής Ρεθύμνου επισκέφτηκαν τη Σχολή μας στον Άλιμο όπου έδωσαν φιλικά παιχνίδια αλλά και την Σχολή στη Βούλα όπου επίσης έπαιξαν. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Βούλα η Σχολή Ρεθύμνου παρέλαβε δυο κύπελλα, ένα από το Star Club και ένα από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, από τον κ. Γλύκα.

Φυσικά τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να δουν το “Γ. Καραϊσκάκης” και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα για τη Super League».