Επαγγελματίας και ο Σαρδέλης στην ΑΕΚ!

Επαγγελματίας και ο Σαρδέλης στην ΑΕΚ!

Λίγες ημέρες μετά τα έξι επαγγελματικά συμβόλαια που ανακοινώθηκαν στην ΑΕΚ, επαγγελματίας με την ομάδα έγινε και ο Γιάννης Σαρδέλης! Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» Νέων υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ και η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε τα εξής:

«Ο Γιάννης Σαρδέλης, μέλος της Κ-20 της ΑΕΚ, υπέγραψε με τη σειρά του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μετά την επιστροφή της από την Πολωνία. Αποτελεί τον έβδομο ποδοσφαιριστή της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Γκίνη, Χατζηεμμανουήλ, Τσιβελεκίδη, Σταμούλη, Μπούση και Μπότο.

Ο Γιάννης Σαρδέλης είναι γεννημένος στις 3/11/2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και εντάχθηκε στην Κ-17, προερχόμενος από την Ακαδημία Πατίστα στην Καλαμάτα. Έχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Εθνικής Νέων, ενώ ήταν μέλος αυτό το καλοκαίρι της Μεσογειακής ομάδας (Κ-18) και αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας. Έχει ύψος 1.71 και βάρος 66 κιλά».