Επαγγελματίας και στην πρώτη ομάδα του Αστέρα ο Δουβίκας! (Video)

Επαγγελματίας και στην πρώτη ομάδα του Αστέρα ο Δουβίκας! (Video)

Την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και την προώθησή του Τάσου Δουβίκα στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από του τμήμα κάτω των 20 ετών, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Τάσος Δουβίκας από την Κ20 υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα!

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα για τον τρόπο που τα όνειρα των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας που γίνονται πραγματικότητα.

Η θέση του Δουβίκα είναι επιθετικός, ενώ μέχρι τώρα στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα έχει ανταποκριθεί με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Τάσος Δουβίκας γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αργος.

Το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Δουβίκας με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του».

Από την πλευρά του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης: «Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε μέρα η δουλειά που έχω να κάνω είναι σκληρή και απαιτεί να είμαι σεμνός και ταπεινός».

Δείτε το ωραίο βίντεο του Αστέρα Τρίπολης με το νέο μέλος της πρώτης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης: