Επιβεβαίωση για Βρουσάι, στους Κ20 του Ολυμπιακού και ο Ντουμάνης!

Επιβεβαίωση για Βρουσάι, στους Κ20 του Ολυμπιακού και ο Ντουμάνης!

Από την Τρίτη σας γράψαμε ποιοι ποδοσφαιριστές δεν συνεχίζουν στους Νέους του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα αναφέραμε ότι ο Μάριος Βρουσάι δεν συνεχίζει στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων» αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους Κ20, έτσι ώστε να αποτελέσει τον ηγέτη των Πειραιωτών στις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία ημέρα μετά ήρθε η επιβεβαίωση για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, καθώς ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των Νέων του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί μαζί τους για την φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα όλα δείχνουν ότι θα παίρνει προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Πάρη Ντουμάνη. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός, επίσης, ξεκίνησε προπονήσεις με τους Κ20 του Ολυμπιακού και θα είναι μέλος των Νέων για τη νέα σεζόν, προερχόμενος από τους Κ17 του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως αμφότεροι ήταν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και έλαβαν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα πήραν χρόνο συμμετοχής και σε φιλικά ματς.