Επιβεβαίωση για Τοπολιάτη, τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Ινδίας

Επιβεβαίωση για Τοπολιάτη, τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Ινδίας

Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου ο Νίκος Τοπολιάτης έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Είχε την ομάδα κάτω των 15 ετών, η οποία και έφτασε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League Κ15.

ΤΟ newsacademies.gr είχε γράψει τότε ότι είχε αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό μετά από 12 χρόνια παρουσίας του, καθώς θα συνέχιζε την καριέρα του στο εξωτερικό.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από την ιστοσελίδα goal.com, όπου γράφτηκε πως ο Νίκος Τοπολιάτης έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ινδίας Punjab!

Τον Ιούλιο του 2019 η εταιρεία Round Glass απέκτησε το 50% των μετοχών, ενώ τον Μάρτιο του 2020 αγόρασε και το υπόλοιπο 50%. Ο Νίκος Τοπολιάτης είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πλέον θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» τεχνογνωσία στο νέο του κλαμπ.

Κατά τη θητεία του σε αυτό το πόστο κατακτήθηκε το πρωτάθλημα 2016-2017 με την Κ17 και την Κ19, αλλά και το πρωτάθλημα με την Κ17 τη σεζόν 2017-2018. Είναι κάτοχος UEFA Pro, είναι εκπαιδευτής προπονητών και κάτοχος μάστερς στο Sport Management.