Επιβεβαιώθηκε το Man of Steel 2!

To 2013 με την κυκλοφορία του Man of Steel, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Henry Cavill, η Warner Bros (της ανήκουν όλα τα δικαιώματα χαρακτήρων της DC Comics) πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν με ηπερήρωες, θέλοντας να ακολουθήσει την πολύ πετυχημένη και κερδοφόρα πορεία που χάραξε η Μarvel. Tο 2008 η Μarvel Studios έκανε τη δική της αρχή με το Iron Man και το The Incredible Hulk.
Η DC φέτος επέκτεινε το δικό της σύμπαν με την κυκλοφορία των ταινιών Batman Vs Superman: Dawn of Justice και Suicide Squad. Γνωρίσαμε νέους χαρακτήρες και μας ξανασυστήθηκαν γνώριμοι ήρωες και οι αντίπαλοι τους, ώστε να μπουν γερά θεμέλια για την συνέχεια.
Ο μάνατζερ του Cavill, Danny Garcia, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο Newsweek ότι ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Superman για τέταρτη φορά μετά τα Μan of Steel, BvS και της επερχόμενης ταινίας Justice League.

Βέβαια η νέα σόλο ταινία μπορεί να επιβεβαιώθηκε, αλλά είναι στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, καθώς ο ηθοποιός είναι πολυάσχολος αυτή τη περίοδο. Εκτός από τα γυρίσματα με τις περιπέτειες της ομάδας υπερήρωων JLA, έχει ιδρύσει και την δική του εταιρεία παραγωγής με την ονομασία Promethean την οποία προσπαθεί να επεκτείνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ.

Υπό ανάπτυξη επίσης έχουν ανακοινωθεί ότι βρίσκονται οι ταινίες των Harley Quinn, The Flash και Aquaman, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα trailer της ταινίας Wonder Woman, με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούνιο του 2017. Τέλος ο Ben Affleck έχει πάρει το “πράσινο φώς” από τη Warner Bros για να σκηνοθετήσει τη νέα σόλο ταινία του Batman στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Το Man of Steel είχε σκηνοθετήσει ο Zach Snyder (300, Watchmen) και παραγωγός ήταν ο Cristopher Nolan (Inception, Dark Knight). Οι συνολικές του εισπράξεις ήταν 668 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ