Επικός μαραθώνιος Power Rangers (vid)

Επικός μαραθώνιος Power Rangers (vid)

Με την κυκλοφορία της νέας ταινίας Power Rangers να πλησιάζει, κάποιοι σκέφτηκαν πως θα έπρεπε οι απανταχού φίλοι της σειράς να προετοιμαστούν αναλόγως!

Για περισσότερο από δύο εβδομάδες, από τις 14 έως και τις 30 Μαρτίου, στο Twitch θα γίνεται προβολή όλο το εικοσιτετράωρο και των 900 περίπου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς! Οι Power Rangers, που προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 1993, έχει καταφέρει να είναι μια από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές καθώς κυκλοφορούσαν νέες περίοδοι μέχρι και το 2016.

Τα επεισόδια θα προβάλλονται στο κανάλι «μαραθώνιων» του Twitch TV, twitch.tv/TwitchPresents και όλοι οι streamers του Τwitch θα μπορούν να κάνουν παράλληλο stream του προβαλλόμενου περιεχομένου με δικό τους σχολιασμό, ενώ όσοι κάνουν εγγραφή στο εν λόγω κανάλι θα λάβουν emotes εμπνευσμένα από τους Power Rangers!

H νέα ταινία με τις περιπέτειες των εφήβων με τις υπερδυνάμεις που καλούνται να σώσουν τον πλανήτη από τα τέρατα της Ρίτα θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της χώρας μας την Πέμπτη 23 Μαρτίου από τη Village!

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ