Επισκέφτηκαν τους… ήρωες τους!

Μία ευχάριστη… έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας είδαν ξαφνικά τον χώρο του ξενοδοχείου να γεμίζει με πιτσιρίκια ντυμένα στα ερυθρόλευκα και ήταν τα παιδιά από τη σχολή που συνεργάζεται ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη! Οι μικροί επισκέφτηκαν την πρώτη ομάδα στο ξενοδοχείο και είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους… ήρωες τους και τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα!

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της σχολής, Γιάννης Γούναρης, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός στηρίζει την Σχολή Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά σήμερα πήραν πολύ μεγάλη χαρά γιατί είδαν από κοντά τα ινδάλματα τους, τους χαιρέτησαν και πήραν αυτόγραφα. Εύχομαι να έχουμε μια νέα όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη νίκες για τη Σχολή Θεσσαλονίκης και φυσικά για τον Ολυμπιακό μας».

Παράλληλα μίλησε και ένας από τους ποδοσφαιριστές της σχολής, ο Δημήτρης Τσιπούρας, ο οποίος σχολίασε: «Ήταν πολύ ευχάριστο. Ευχαριστούμε τους παίκτες που μας έκαναν την τιμή. Νιώθουμε πολύ ωραία που είμαστε δίπλα σε τόσους μεγάλους παίκτες. Πρέπει να είμαστε καλοί και στο σχολείο αφού η μπάλα παίζεται και με το μυαλό όχι μόνο με τα πόδια».