Επιστρέφουν οι μικροί του Ολυμπιακού από το Κατάρ, γεμάτοι εμπειρίες!

Επιστρέφουν οι μικροί του Ολυμπιακού από το Κατάρ, γεμάτοι εμπειρίες!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης το “Aspire Tri Series Tournament” το οποίο διοργάνωσε η Aspire Academy στη Ντόχα του Κατάρ με την συμμετοχή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και των LA Galaxy.

Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων», Κ-16 και Κ-18, κατέλαβαν αμφότερες την 2η θέση, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Κ-18 ψηφίστηκε MVP στην κατηγορία του.

Η Κ-18 στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Aspire Academy ηττήθηκε με 2-1 με το γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνει ο Θάνος Κωστανάσιος ενώ η Κ-16 παίζοντας επίσης με την Aspire κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μούγιος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-16 που συμμετείχαν στο τουρνουά είναι οι: : Σφύρλας, Καλλιμούκος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Μούγιος, Κοτσιανούλης, Τσακίρης, Γεωργαντής, Χρυσικός, Φέκκας, Πολύδωρος, Ράμμα, Κωνσταντινίδης, Μικρός, ενώ της Κ-18 οι: Μαλάι, Αμπάρα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Πέιος, Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την παρουσία της στο τουρνουά ενώ βραβείο πήρε και ο Θάνος Κωστανάσιος. Στα παιδιά εκ μέρους της Aspire Academy μίλησε o σπουδαίος Σέρβος προπονητής κ. Μπόρα Μιλουτίνοβιτς τονίζοντας τους πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρα τους.

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί την Aspire Academy για την πρόσκληση της, αλλά και για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει κάθε χρόνο στο τουρνουά της Aspire στη Ντόχα αλλά και στο Παγκόσμιο Συνέδριο της το οποίο “φιλοξενείται” σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Να σημειωθεί πως η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα.