«Επιστρέψαμε στην ελίτ»

«Επιστρέψαμε στην ελίτ»

Ξανά στην Ευρώπη οι Κ20 του Ολυμπιακού, μετά από απουσία ενός χρόνου και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε ξανά στο Youth League. Μας έλειψε. Ο Ολυμπιακός είναι στην ελίτ της Ευρώπης και σ’ επίπεδο Ακαδημίας και η συμμετοχή μας σ’ αυτή τη διοργάνωση μας ανεβάζει πολύ και μας δίνει την δυνατότητα να δείξουμε την δουλειά μας και στο εξωτερικό. Το Youth League είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας να παίξουν και να διακριθούν. Μέσα απ’ αυτό θα δούμε την πρόοδο τους και τα περιθώρια εξέλιξης τους.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή παράδοση στη διοργάνωση και πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με την Ξάνθη και κοιτάμε τους Πορτογάλους. Κανένα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Στην Ελλάδα έχουμε να δώσουμε 30 τελικούς και άλλους 6 στην Ευρώπη. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ισχυρός και διαθέτει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ευρώπη. Τον έχουμε δει και τον γνωρίζουμε καλά. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι του. Η Σπόρτινγκ είναι μια Ακαδημία που βγάζει πολλά ταλέντα τα οποία δουλεύει και προωθεί στην πρώτη της ομάδα και σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ».

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά Στάθης Λάμπρου, σημείωσε από την πλευρά του: «Το Youth League είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους. Όλα τα παιδιά θέλουμε να έρθει η πρεμιέρα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι από τους τυχερούς γιατί έχω παίξει στη διοργάνωση και θα ήθελα να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά. Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι μέσα από αυτή την διοργάνωση έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και να βελτιωθούμε σ’ όλους τους τομείς».