Επιτυχημένο το Camp της Σχολής Ρεθύμνου του Ολυμπιακού!

Επιτυχημένο το Camp της Σχολής Ρεθύμνου του Ολυμπιακού!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιείται από την Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο “Camp” το οποίο περιλαμβάνει την εκπαίδευση και την αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών!

Το διήμερο 11-12 Ιουλίου το παρών στο Camp της Σχολής μας έδωσε ο επικεφαλής scouting της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Αμανατίδης ο οποίος μαζί με τους προπονητές της Σχολής είδε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές ηλικίας 15 ετών.

Στο Camp που θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου δεν συμμετέχουν μόνο παιδιά από την Σχολή Ρεθύμνου και στόχος του είναι η βελτίωση της τεχνικής, της αντίληψης και η σωστή εκμάθηση του passing game.

Μετά από το τέλος της εκπαίδευσης και της αξιολόγησης ο κ. Αμανατίδης μίλησε με τους προπονητές της Σχολής δίνοντας τους κατευθύνσεις για την συνέχεια του Camp ενώ ενημέρωσε και τους γονείς για το πρόγραμμα και για την πορεία του.

Ο κ. Αμανατίδης μιλώντας για την σπουδαία πρωτοβουλία της Σχολής Ρεθύμνου σημείωσε: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία από την Σχολή μας και δεν θα μπορούσαμε να μην την υποστηρίξουμε. Με μεγάλη χαρά ήρθαμε στο Ρέθυμνο για να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και είναι αλήθεια ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Στο Camp συμμετέχουν παιδιά από την Σχολή μας αλλά και εκτός και ομολογώ ότι υπάρχει ταλέντο. Πρέπει όμως όλα τα παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Εάν είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, δηλαδή στη Σχολή μας, θα μπορούμε σε συνεργασία με τους προπονητές της Σχολής να εστιάσουμε περισσότερο σ’ αυτά τα παιδιά και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέσα από τις Σχολές υπάρχουν παιδιά που προβιβάζονται στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα μας άρεσε να έρθουν και παιδιά από το Ρέθυμνο στην Ακαδημία. Θέλω να συγχαρώ την Σχολή μας γι’ αυτή την πρωτοβουλία της η οποία έχει ως στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών».

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Δημήτρης Καλογεράκης από την πλευρά του σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Σχολής τον Γιώργο Αμανατίδη που μας τίμησε με την παρουσία του και βοήθησε τόσο τα παιδιά όσο και τους προπονητές μας να δουλέψουν στα πρότυπα της Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είμαστε τυχεροί που έχουμε συνεργασία με τον Ολυμπιακό ο οποίος διαθέτει την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και ένα πολύ ποιοτικό δίκτυο Σχολών.

Συνεχίζουμε την δουλειά μας έως τις 10 Αυγούστου έχοντας ως στόχο την στελέχωση των τμημάτων της Σχολής μας για την περίοδο 2017-18.Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζονται ουσιαστικά την προσπάθεια μας για το καλύτερο των παιδιών».

This slideshow requires JavaScript.