Επτάδα επαγγελματιών στον Πλατανιά

Επτάδα επαγγελματιών στον Πλατανιά

Επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τους Νέους, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πλατανιά, με τους Κρητικούς τη νέα σεζόν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει, ότι έπειτα από εισήγηση των αρμόδιων προπονητών, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα μας, επτά παίκτες προερχόμενοι από την Κ19 του συλλόγου.

Συγκεκριμένα επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Πλατανιάς υπέγραψαν οι:

Πενταράκης Βενιζέλος (τερματοφύλακας – 2000)
Λάμτσε Φράνκο (πλάγιος μπακ & στόπερ – 1999)
Τσακμάκης Δημήτριος (αμυντικός μέσος & στόπερ – 1999)
Πουρζιτίδης Μάριος (στόπερ – 1999)
Σμυρλάκης Μάνος (μέσος – 1999)
Ποζατζίδης Χάρης (επιθετικός -1999)
Αμαραντίδης Γεώργιος (επιθετικός – 1999)

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης, εύχονται στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία και λαμπρή σταδιοδρομία.

Έπειτα από την υπογραφή των συμβολαίων, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Βασίλης Αμανατίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αυτά τα παιδιά αποτελούν μόνο την αρχή. Στο μέλλον και έπειτα από τη δημιουργία μιας νέας ομάδας στα τμήματα υποδομών, ο βασικός κορμός του Πλατανιά θα αποτελείται από παίκτες που θα βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που εργάστηκαν με αυτά τα παιδιά μέχρι σήμερα, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Μαθιουλάκη, τον προπονητή κ. Πάουλο Κάμπος για την επιμέλεια που έδειξε στην αξιολόγηση των παικτών αυτών και φυσικά τον πρόεδρο, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, τον βασικό χρηματοδότη της προσπάθειας που κάνουμε σε όλα τα επίπεδα.
Θα ήθελα επίσης να κάνω μια σημείωση για τα όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην προετοιμασία όλες αυτές τις ημέρες στο Μάλεμε και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Όσα παιδιά είναι κοντά στο όριο ηλικίας θα συνεχίσουν στην Κ19 και μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και όποτε κρίνει ο κ.Κάμπος, θα ανέβουν ως επαγγελματίες στην πρώτη ομάδα. Για τους παίκτες που δεν είναι στο όριο ηλικίας, δεσμεύομαι προσωπικά να τους βοηθήσω αν θελήσουν οι ίδιοι, με ομάδες της Γ’ Εθνικής και ενδεχομένως της Β’ Εθνικής».