Εργομετρικά στη σχολή Αιδηψού

Εργομετρικές μετρήσεις στα παιδιά της σχολής Αιδηψού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό γήπεδο Αιδηψού. Η διεύθυνση ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την «Life Ergo» διοργάνωσε μετρήσεις στη σχολή στη Βόρεια Εύβοια με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες πλήρη φάκελο με τις εργομετρικές τους μετρήσεις, ο οποίος θα είναι χρήσιμος στα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους.

Η σχολή στην Αιδηψό συνεχίζει και φέτος δυνατά το έργο της με στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Η σχολή διαθέτει ομάδες που συμμετέχουν σε όλες τις κατηγορίες των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ευβοίας.

Ο επικεφαλής της κ. Θανάσης Αναγνώστου μιλώντας για τη νέα χρονιά, αλλά και την συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας τόνισε: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Έχουμε αμέριστη βοήθεια και τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να μαθαίνουμε σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα παιδιά. Η Αιδηψός διψάει για ποδόσφαιρο και εμείς προσπαθούμε κάθε ημέρα για το καλύτερο. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και φέτος».