Εργομετρικά στους Παίδες του Πλατανιά!

Στον Πλατανιά δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία τους και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που πραγματοποιούν. Πρόσφατα οι Κρητικοί προγραμμάτισαν εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 15 ετών, κάτι που ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων»:

«Στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε βρέθηκε η Κ15 της ομάδας μας, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ. Αυτά πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, Λεωνίδα Παπαδάκη και από τον προπονητή της Κ15, Γιώργο Ριτζάκη.

Πλέον και τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα την πρώτη ομάδα, εκμεταλλευόμενα και αυτά τα τεχνικά και επιστημονικά μέσα που βρίσκονται στο Μάλεμε.

Στόχος είναι αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ στα τμήματα υποδομής, τα στοιχεία για την φυσική κατάσταση όλων τα ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στην διάθεση των τεχνικών επιτελείων, προκειμένου να έχουν ακόμα καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες των ομάδων μας».