Εργοτέλης: Ανακοίνωσε Κορνάρο για τους Κ19

Εργοτέλης: Ανακοίνωσε Κορνάρο για τους Κ19

Την πρόσληψη του Λευτέρη Κορνάρου για την τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 19 ετών, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης καλωσορίζει τον Λευτέρη Κορνάρο στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο νεαρός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Κ19.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Τουτζάρη, του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρου Λαμπράκη και του προπονητή Λευτέρη Κορνάρου. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων και οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν να συμφωνήσουν και να δώσουν τα χέρια.

Ο Λευτέρης Κορνάρος μετά την επίτευξη της συμφωνίας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Ο Εργοτέλης τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση στην προαγωγή παικτών από τα ίδια του τα σπλάχνα. Και για εμένα το επίπεδο αυτό είναι κάτι που μου αρέσει να δουλεύω, οπότε η πρόταση του Εργοτέλη ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί.

Σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή στο πρόσωπο μου αλλά ταυτόχρονα είναι ανάλογη και η ευθύνη να συνεχίζουμε να παράγουμε το ίδιο δυναμικά».