«Ετοιμάζουμε το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στην Κέρκυρα!»

«Ετοιμάζουμε το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στην Κέρκυρα!»

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο Βαγγέλης Καρπατσέλης πραγματοποίησε την παρουσίαση του φετινού προγραμματισμού της Σχολής, ενώ, υποσχέθηκε τη δημιουργία του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου στο νησί.

Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση της εκδήλωσης για την παρουσίαση του φετινού προγραμματισμού της Σχολής της Κέρκυρας στο Karpatselis FC.

Αφού, ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ, εκεί, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρ. βουλευτής Στέφανος Γκίκας, ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, μα και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Μαρ. Μάστορα.

Επίσης, το παρών στο Karpatselis FC, έδωσαν ο προπονητής της Κέρκυρας Δημήτρης Σπανός με πολλούς εκ των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ Νίκος Χρυσικόπουλος, το προπονητικό δίδυμο της Κ19 των Φαιάκων, Κ. Χριστοφοράκης και Τ. Μοναστηριώτης, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 και Κ16.

Στα της διαδικασίας, τώρα, μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς των επισήμων, το λόγο πήρε ο δ/ντης της Σχολής, Βαγγέλης Καρπατσέλης, ο οποίος ανέλυσε το φετινό πλάνο της σχολής, ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον μέρος της βραδιάς ήταν ο μεγάλος στόχος που έχει μπει για το Karpatselis FC. Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η “βόμβα” που έσκασε ήταν πως η εταιρεία συμφεροντων Καρπατσέλη έχει καταθέσει φάκελο για χρηματοδότηση δημιουργίας του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου στο νησί.

Μεταξύ άλλων, ο φάκελος περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, την δημιουργία κλειστού γηπέδου ποδοσφαίρου (κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην Κέρκυρα) και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, μα και κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πρόγραμμα πιθανότατα θα εγκριθεί ως το τέλος του 2018 και στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η δημιουργική διαδικασία.

Πηγή: corfusports.com