Ευχές από την ακαδημία του Ολυμπιακού στον Πάρη!

Ευχές από την ακαδημία του Ολυμπιακού στον Πάρη!

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη ο Πάρης Ντουμάνης! Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο «Metropolitan», μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και συγκεκριμένα ρήξη χιαστού, σε φιλικό αγώνα με τους Κ20 στην Ελβετία κόντρα στη Λίβερπουλ.

Αμέσως μετά την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση, ο μικρός δέχτηκε πολλά τηλέφωνα από τους συμπαίκτες του αλλά και τους προπονητές της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, για περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα δυνατός και υγιής.

Ευχές απ’ όλο το τεχνικό τιμ της Κ20 μετέφερε και ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας, ενώ ο τεχνικός της Κ16 Δημήτρης Μαυρογενίδης επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για να μεταφέρει τις ευχές όλης της ακαδημίας.

Φυσικά «δίπλα» στον ποδοσφαιριστή είναι και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία του και του ζήτησε να δουλέψει όπως πρέπει για να επανέλθει στην ομάδα. Παράλληλα, μαζί με τον αθλητή είναι και θα παραμείνει σε όλο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει και ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Ζαρώτης.